ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54635

Τηλ: 2313071043

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΑ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ-RF

Το ιδανικό σώμα δεν αρκεί να είναι καλλίγραμμο, αλλά να συνοδεύεται από ένα δέρμα σφριγηλό και λείο. Η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται από την πάροδο των χρόνων, ωστόσο εμφανίζεται και σε άτομα νεαρότερης ηλικίας λόγω εξίσου σημαντικών παραγόντων. Η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η φωτογήρανση (η έκθεση στον ήλιο), η απότομη διακοπή της γυμναστικής και οι ορμονικοί παράγοντες αποτελούν σημαντικούς λόγους για την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.

Η τεχνολογία RF - Ραδιοσυχνότητες είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος Λιπογλυπτικής Χωρίς νυστέρι και ενέσεις! Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι ανώδυνη, άμεση, παρέχοντας μία ευχάριστη αίσθηση ζέστης, χωρίς τις παρενέργειες μίας χειρουργικής επέμβασης. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αυξάνοντας τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου. Έτσι, επιτυγχάνουμε σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος, με μη επεμβατικό τρόπο. Οι Ραδιοσυχνότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές περιοχές για την αναδιαμόρφωση της σιλουέτας του σώματος, όπως για παράδειγμα σε χαλαρωμένο δέρμα στα μπράτσα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά, καθώς και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς μεταφέρουν θερμότητα στον λιπώδη ιστό, μειώνοντας τον όγκο των λιποκυττάρων.

Η συχνότητα των θεραπειών είναι κάθε 7-10 μέρες και ο συνολικός αριθμός συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα, με μία μέση προσέγγιση να είναι 8-10 συνεδρίες. Η βελτίωση της εικόνας του δέρματος συνεχίζει και μετά το πέρας των συνεδριών και τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 24 μήνες μετά την εφαρμογή, βάση της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος.

 

Διάρκεια : 40'   Τιμή : 50€