ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54635

Τηλ: 2313071043

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΑ

CAVITATION

Το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες σήμερα. Πρόκειται για την αύξηση του μεγέθους των λιποκυττάρων και την ανομοιόμορφη συσσώρευσή τους σε μία περιοχή. Οι παράγοντες που το επηρεάζουν είναι οι κακές διατροφικές συνήθειες, η καθιστική ζωή, η κληρονομικότητα και οι ορμονικές μεταβολές.

Το CAVITATION είναι η σύγχρονη αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, ευρέως διαδεδομένη για την άμεση αποτελεσματικότητά της στη λιποδιάσπαση. Αποτελεί επαναστατική καινοτομία στον τομέα της Λιποδιάλυσης και Λιπογλυπτικής, βασιζόμενη στο φυσικό φαινόμενο της Σπηλαίωσης. Η δράση των υπερηχητικών κυμάτων, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, δημιουργεί μικρές φυσαλίδες στο υγρό ανάμεσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες διογκώνονται και σπάζουν, προκαλώντας ρήξη των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, απελευθερώνονται λιπαρά οξέα, τα οποία απομακρύνονται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η στοχευμένη Λιπόλυση και Λιπογλυπτική.

Εξ' αιτίας του αναίμακτου, μη επεμβατικού χαρακτήρα της μεθόδου, η τεχνολογία Cavitation παρουσιάζει τα εξής πλεονεκτήματα:

Είναι ασφαλής

Είναι ανώδυνη

Τα αποτελέσματά της είναι μακράς διάρκειας

Δεν απαιτείται αναισθησία

Δεν υπάρχουν επιπλοκές στον οργανισμό και στο δέρμα, όπως ουλές κ.ά.

Δεν απαιτείται περίοδος αποθεραπείας και παραμονής στο χώρο εφαρμογής

Δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στη θεραπεία

Δεν αποτελεί μία κλασική χειρουργική επέμβαση. Είναι χωρίς νυστέρι, βελόνες, ράμματα.

Το Cavitation στοχεύει σε περιπτώσεις τοπικού πάχους, συσσωρευμένου λίπους και οιδηματώδους κυτταρίτιδας. Γίνεται κάθε 7-10 μέρες και ο τελικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την ανταπόκριση του ατόμου και το μέγεθος του προβλήματος.

 

Διάρκεια : 40'   Τιμή : 50€