ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54635

Τηλ: 2313071043

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΑ

THERMOACTIVE

Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας αυτοπεποίθησης κι όχι άδικα. Πρόκειται για ανομοιόμορφη κατανομή νερού και λίπους στον συνδετικό ιστό. Οφείλεται στην διαταραγμένη αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Επηρεάζαται από ορμονικούς παράγοντες, τον τρόπο ζωής και τις κακές διατροφικές συνήθειες. Κυτταρίτιδα εμφανίζεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματικού βάρους, αν και η αύξησή του την επιδεινώνει σε μεγάλο βαθμό. Η αντιμετώπισή της απαιτεί συνεχή προσπάθεια, υπομονή κι επιμονή και αλλαγή του τρόπου ζωής.

Στο "Sensis Beauty Salon" αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα με την θεραπεία THERMOACTIVE. Πρόκειται για βαθιά μάλαξη στον ιστό και με προϊοντικές φροντίδες σε συνδυασμό με τα οφέλη της θερμοθεραπείας. Η βαθιά μάλαξη χαλαρώνει το συνδετικό ιστό ώστε να κινείται και να μην προσκολλάται στις υποκείμενες δομές. Αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος θρέφοντάς το και βελτιώνοντας την όψη του. Βασικό στάδιο της αντιμετώπισης οποιασδήποτε μορφής  της κυτταρίτιδας είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού, η οποία επιτυγχάνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας τοπικά. Επιπλέον, αυξάνεται η διεισδυτικότητα των ειδικών αντικυτταριτιδικών προϊόντων που ολοκληρώνουν τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

Κλείστε ραντεβού για να εκτιμήσουμε τον τύπο της κυτταρίτιδας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση στην καλύτερη τιμή!

Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, όπως άλλωστε και η κάθε γυναίκα ! !

 

Διάρκεια : 80'   Τιμή : 30€