ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54635

Τηλ: 2313071043

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΑ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

 

Με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδα νερού της επιδερμίδας μειώνονται προκαλώντας απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Σε συνδυασμό με την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία - το νούμερο 1 εχθρό του δέρματος - αλλά και το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, τα πρώτα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους. Το υπόδερμα, που υποστηρίζει το δέρμα, συρρικνώνεται καθώς μειώνονται τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τόσο η αντιμετώπιση όσο και η πρόληψη της γήρανσης εξαρτώνται από δύο πράγματα : Την αντιοξείδωση και την ενυδάτωση.

Τα αντιοξειδωτικά προϊόντα προλαμβάνουν τις βλάβες των κυττάρων και αποτελούν αμυντικά όπλα στη μάχη κατά της γήρανσης. Το σύμπλεγμα πολυβιταμινών Α,Ε,Η και F που περιλαμβάνει η θεραπεία αντιγήρανσης στο "Sensis Beauty Salon"  προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, προκαλεί ανάπλαση και ανάπτυξη των κυττάρων, αυξάνει την υγρασία της κεράτινης στοιβάδας και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το υαλουρονικό οξύ, ως κύριος ενυδατικός παράγοντας, εξισορροπεί την ενυδάτωση του δέρματος αποκαθιστώντας την λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας. Λειαίνει, επίσης, τις ρυτίδες προσθέτοντάς τους όγκο, αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Στο "Sensis Beauty Salon" αντιμετωπίζουμε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης με πρόληψη. Η μακροχρόνια χρήση ακατάλληλων καλλυντικών που την προκαλεί, ακόμα και σε νεότερες ηλικίες, αντικαθίσταται από εξειδικευμένα αντιγηραντικά προϊόντα κατάλληλα επιλεγμένα για τον τύπο του δέρματός σας.

 

Διάρκεια : 60'   Τιμή : 40€