ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ινστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54635

Τηλ: 2313071043

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που προσφέρει λύσεις σε πολλές δερματικές αλλοιώσεις..

Με τις λεπτές βελόνες του DermaPen προκαλείται ελεγχόμενος μικροτραυματισμός του δέρματος, ο οποίος πυροδοτεί το μηχανισμό επούλωσης με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τη δημιουργία νέου και υγιούς ιστού.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του DermaPen οι μικροσκοπικές βελόνες δημιουργούν διόδους που επιτρέπουν σε εξειδικευμένους ορούς να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

                                                                                       Dermapen

 

Microneedling  Vitactiride  Therapy: Θεραπεία προσώπου με έντονα αντιοξειδωτική δράση, αποκαθιστά τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και μπλοκάρει την υπερπαραγωγή μελανίνης, μέσω της ρυθμιστικής φυσικής ουσίας Arbutin. Σε συνδυασμό με την Vitamin C, η οποία προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου, κλειδώνει την υγρασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας σε υψηλά επίπεδα, καθιστώντας την Vitactiride την πιο αποτελεσματική φόρμουλα θεραπείας λεύκανσης και λάμψης.

 

Microneedling  DNA  Repair  Therapy: Θεραπεία προσώπου με έντονη αναπλαστική και αναγεννητική δράση. Ενισχύει τη λειτουργική δραστηριότητα των επιδερμικών κυττάρων, εξισορροπώντας την απαραίτητη ενυδάτωση σε δέρματα ακνεϊκά και λιπαρά, ενώ παράλληλα επιδιορθώνει τα σημάδια και τις ουλές ακμής, προσδίδοντας μια ομοιόμορφη και ελαστική υφή.

 

Microneedling  Triactif  Therapy: Θεραπεία προσώπου με αντιγηραντική δράση. Υπερενισχυμένη με 3 διαφορετικά κοκτέιλ ορών για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, πρόωρης γήρανσης, λεπτών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης. Χάρη στα Φωσφολιπίδια Liposomes, μειώνεται η διαδερμική απώλεια του νερού, ενισχύεται η στήριξη των παραγόντων που συγκρτούν το νερό και ανακτάται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.  Με την προσθήκη του δραστικού συστατικού Poly-Helixan, που προέρχεται από το σαλιγκάρι, ενισχύεται η αναγέννηση και ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων της επιδερμίδας, καθώς και η σύνθεση του κολλαγόνου, δίνοντας αναζωογοννητικές και τονωτικές ιδιότητες.  Τα ολιγοπεπτίδια και τα ενεργά συστατικά που ολοκληρώνουν την 3η φάση της θεραπείας δρουν ενάντια στη γήρανση και με την έντονα συσφικτική τους δράση διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνουν το οβάλ του προσώπου.

 

Διάρκεια : 60'   Τιμή : 60€