ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54626
Τηλ: 6986868257

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00-18:00

Ένας χαρακτηριστικός τύπος δέρματος που συναντάται συχνά είναι το ευαίσθητο δέρμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η "ευαισθησία" που μπορεί να παρουσιάσει, η οποία οφείλεται σε εξωτερικές επιδράσεις, όπως το κρύο, ο ξηρός αέρας, το νέφος, η υψηλή θερμοκρασία, τα φάρμακα ή σε εσωτερικές επιδράσεις, όπως η κούραση και το άγχος. Έτσι, προκαλείται μία διαταραχή της ισορροπίας του δέρματος, η οποία εκδηλώνεται με την εμφάνιση ευρυαγγειών, ερυθρότητας, απολέπισης, μικρών εξανθημάτων και φλόγωσης, δίνοντας την αίσθηση του κνησμού. Για το λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία τόσο τους χειμερινούς μήνες από τις χαμηλές θερμοκρασίες, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες από την έντονη ηλιοφάνεια και την έντονη εφίδρωση.

Το ευαίσθητο δέρμα απαντάται συχνά σε άτομα αλλεργικά, ανοιχτόχρωμα ή σε άτομα με τάση για αλλεργική αντίδραση, ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε τύπο δέρματος, αν ο οργανισμός επηρεαστεί από δυσάρεστες καταστάσεις ή από λήψη ισχυρών φαρμάκων.

Οι ανάγκες ενός ευαίσθητου δέρματος περιλαμβάνουν όχι μόνο την αντιμετώπιση της ερυθρότητας, αλλά και της ξηρότητς που συνήθως το συνοδεύουν. Η καθημερινή του φροντίδα ξεκινάει από τον σωστό και καθημερινό καθαρισμό του, η αντηλιακή προστασία θεωρείται απαραίτητη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και η εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τον τύπο του δέρματος άκρως σημαντική.

Η φροντίδα της Dalton Derma Balance προστατεύει και τροφοδοτεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της μέρας, παρέχοντας συστατικά ζωτικής σημασίας για την αναγέννησή του τη νύχτα. Aloe Vera, Βιταμίνη A και Ε και εκχύλισμα Χαμομηλιού είναι μερικά από τα συστατικά που προσφέρουν ήρεμη αίσθηση και ομοιόμορφη εμφάνιση στο δέρμα. Η ερυθρότητα και το αίσθημα ξηρότητας εξαφανίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν περιέχει Parabens, Mineral oils, Paraffin, PEGs και αρώματα, αποφεύγοντας τους περιττούς ερεθισμούς και επιτρέποντας την ολική προστασία του δέρματος.

                                    17361856 1776606372657418 3508474047151098930 n