ινστιτουτο αισθητικής θεσσαλονικη

Ιστιτουτο Αισθητικης

Κέντρο Αισθητικης Sensis
125 Εγνατία - Καμάρα
Θεσσαλονικη 54626
Τηλ: 6986868257

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00-20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00-18:00

STRETCH THERAPY

Το ιδανικό σώμα δεν αρκεί να είναι καλλίγραμμο, αλλά να συνοδεύται από ένα δέρμα σφριγηλό και λείο. Η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται από την πάροδο των χρόνων, ωστόσο εμφανίζεται και σε άτομα νεαρότερης ηλικίας λόγω εξίσου σημαντικών παραγόντων. Η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η φωτογήρανση (η έκθεση στον ήλιο), η απότομη διακοπή της γυμναστικής και οι ορμονικοί παράγοντες αποτελούν σημαντικούς λόγους για την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.

Στο "Sensis Beauty Salon" θα βρείτε την Strech Therapy, μια ολοκληρωμένη θεραπεία σύσφιξης που στοχεύει στη διέγερση των ινοβλαστών για παραγονή κολλαγόνου - ελαστίνης και στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας, μέσω εξειδικευμένων προϊόντων. Αυξάνεται αποτελεσματικά η συμπαγής υφή του δέρματος, η ελαστικότητα και ο τόνος του, καθιστώντας τη θεραπεία θεαματική. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επέρχεται μέσω συγκεκριμένου αριθμού συνεδριων, ανάλογα με το βαθμό της χαλάρωσης.

Στο χώρο μας θα ενημερωθείτε για τον αριθμό συνεδριών που χρειάζεται το δέρμα σας, αλλά και για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

 

Διάρκεια : 60'   Τιμή : 35€